top-img
kosina-l-d

Taxi Cammeo stigao u Koprivnicu!

Koprivnica je postala osmi grad u Hrvatskoj u kojem je Taxi Cammeo pokrenuo svoje poslovanje.
Kroz model franšiznog poslovanja u Koprivnici, Cammeo će u početku zapošljavati pet vozača s dva vozila u floti koja će stanovnicima Koprivnice biti na raspolaganju 24 h dnevno.

 
U hotelu Podravina u Koprivnici održana konferencija za medije povodom dolaska Taxi Cammea u ovaj grad. Tako je Koprivnica postala osmi grad u Hrvatskoj u kojem je Taxi Cammeo pokrenuo svoje poslovanje. 
Kroz model franšiznog poslovanja u Koprivnici, Cammeo će u početku zapošljavati pet  vozača s dva vozila u floti koja će stanovnicima Koprivnice biti na raspolaganju 24 h dnevno.  Cijena vožnje unutar 5 kilometara iznosi 20 kuna.
 
Ovom prigodom, regionalni direktor Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku, Denis Vresk je izjavio: „Posebno smo sretni što smo naše franšizno poslovanje proširili i na grad Koprivnicu. Ova suradnja od početka je krenula dobrim smjerom te se nadamo kako će ta dobra energija i ostati. Građanima Koprivnice stojimo na raspolaganju u bilo koje doba dana kako bi sve svoje obveze mogli obavljati na vrijeme. “
 
Konferenciji je nazočila Jasmina Stričević, pročelnica Upravnog odjela za financije, poticanje poduzetništva i komunalnog gospodarstva, koja je ovom prilikom rekla: „Dolazak Taxi Cammea je poticaj za nova zapošljavanja, ali i rješenje prometnih izazova s kojima se građani Koprivnice osobito susreću tijekom vikenda. Vjerujem da će Taxi Cammeo osobito rado koristiti oni koji ne voze te stariji građani.“.
 
Cammeo grupa svojim franšiznim poslovanjem širi se po hrvatskim gradovima. Nakon otvaranja poslovanja u Belom Manastiru 12. travnja i danas u Koprivnici, vodeća hrvatska-taksi kompanija zapošljava više od 700 djelatnika te bilježi kontinuirani rast prometa.