top-img
kosina-l-d

Inovacija u percepciji

Jedinstvenošću i prepoznatljivošću, pritom stvarajući nove vrijednosti kroz dvosmjernu komunikaciju
te ostvarujući profit, dobivamo odgovor na pitanje što je live branding.

Opstanak i uspjeh ovise o spremnosti na promjene. U današnjem dinamičnom digitalnom svijetu percepcija mijenjaju se mnogi procesi, pa tako i brending. Pod pojmom „live branding“ Apriori World povezuje znanja i iskustva pružajući rješenja na području brendinga kojima je za cilj stvoriti dugoročne prednosti.

Live branding započinje u kreativnom razmišljanju nakon što se obave sve potrebne analize. Utvrđuju se procesi percepcije kod postojećih brendova, definiraju se snage i slabosti brenda, ali isto tako i potencijali u stvaranju novih brendova.

Ovisno o području djelovanja, tržištu, potrošačkim navikama, komunikacijskim procesima i vizijama, stvaramo inovacije koje mijenjaju potrošačke percepcije, kao i navike.

Live branding je proces koji se temelji na ideji. Ta ideja, osim jedinstvenih i inovativnih rješenja, stvara nove vrijednosti. Znate li, zaista, koje je obećanje vašeg branda? Je li vaš brand spreman za rebranding? Imate li u vašim proizvodnim procesima ili poslovnim idejama viziju koja treba pravi put? Koje su relevantne emocionalne asocijacije prema vašem brendu? U procesu live brandinga stvaramo različitosti, dostupnost i harmonizaciju branda.

Ključnu ulogu u procesu odigrat će grafički identitet, dizajn i priča, odnosno odnosi s javnošću. Live branding i njegov cilj stvorili su trajne vrijednosti i emocije kako bi krajnji korisnik svojom percepcijom i pričama neprestano bio odan brendu ili se emotivno vezao uz njega.