top-img
kosina-l-d

Liderstvo u savjetovanju

Jedan od temelja uspjeha u procesima menadžmenta ovisi o savjetovanju. Apriori World u svojoj mreži pruža konačna rješenja koristeći interne i eksterne stručnjake kako bi procesi upravljanja komunikacijama brendinga bili što uspješniji u savjetovanju.

Consultant (od latinskog consultare, raspravljati), konzultant je profesionalac koji pruža profesionalan i stručan savjet na specifičnom području djelovanja. Apriori World procesima savjetovanja vrijeme pretvaraju u vrijednosti. Plan savjetovanja vezuje se uz najuspješnije pojedince, kompanije i brendove. Savjetovanje u upravljanju odnosima s javnošću i brand managementu ima jednu od najvažnijih uloga kako za upravljačku strukturu, tako i u stvaranju novih inovativnih priča i brendova. Savjetovanje je proces koji se temelji na znanju i stečenim praksama.

Više od 10 000 konzultantskih sati pružali smo našim klijentima diljem svijeta u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Turskoj, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a usluge savjetovanja započeli smo pružati i na području jugoistočne Europe (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija te Crna Gora).

Temelj pripreme svake strategije i taktike zasniva se na analizi stanja. Ovaj proces kroz savjetovanje obavlja se po modelu „face to face“ i to je naš prvi korak suradnje sa svakim klijentom.

Slijedi izrada preporuka te smjernica kako bi se stvorio novi identitet, unaprijedio postojeći i započeo ciklus stvaranja priča koje će u konačnici biti dio procesa generiranja profita.

Sinergijski povezani sa svojim klijentima, stručnjaci Apriori Worlda i njihovi vanjski suradnici započet će proces savjetovanja kako bi vam stvorili ili nadogradili komunikacijsku ili brend strategiju.

U ovom procesu definirat ćemo metodologiju i komunikacijske kanale kojim želimo distribuirati priče s ciljem da vaš ugled bude prepoznatljiv u skladu sa standardima društvene zajednice i pravilima
vašeg poslovanja.