top-img
kosina-l-d

Manje od dva mjeseca do PRO PR konferencije!

Budući da je manje od dva mjeseca do PRO PR konferencije, pripreme su u punom zamahu. Iako su sitni detalji oko programa još uvijek u pripremi, kao i svake godine do sada, sudionici mogu očekivati zanimljivih 14 predavanja, tri okrugla stola i fantastične predavače

Neki od predavača su: Peter N. Thier, direktor korporativnih komunikacija Austria Airlinesa i član komunikacijskog odbora Lufthansa grupe, John Shield, direktor komunikacija u BBC-u, Jelena Šarenac, direktorica korporativnih komunikacija Henkel za Srbiju i Henkel Adria regiju, Christian Spahr, direktor medijskog programa jugoistočne Europe za Konrad-Adenauer-Stiftung i Alexander Dourchev, osnivač i vlasnik All Channels Communication Group iz Bugarske.
 
S prolaskom Valentinova, prošao je rok prve prijave za PRO PR konferenciju. Od 15. veljače do 15. ožujka cijena pune participacije je 555 eura, a cijena jednodnevnih ulaznica ostaje ista; 130 eura za 7. i 8. travnja i 60 eura za 9.travnja. Unutar pune participacije uključeni su troškovi hotelskog smještaja (4*) u jednokrevetnoj sobi, svi obroci osim pića, sva predavanja i panel diskusije te sudjelovanje na svečanoj dodjeli priznanja PRO PR Awards i gala večeri.
 
Radujemo se vašoj prijavi i vidimo se u travnju!