top-img
Apriori World - Daniel Key conference
kosina-l-d

Dobitnici PRO PR Awards

Selce, 13. travnja 2019. – Tijekom 17. PRO PR konferencije koja se održava u Selcu, sinoć su na svečanoj večeri dodjeljena priznanja PRO PR Globe Awards u kategorijama PRO PR Vision City,
PRO PR Vision Manager, PRO PR Infigo Awards, PRO PR Transparency Award te PRO PR Awards uglednim stručnjacima iz područja odnosa s javnošću i komunikacija. PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnoj razini. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju. Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspješnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.
U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnikaiz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke.
Svi dobitnici su za svoj predani rad nagrađeni unikatnim statuama, koje su za ovu prigodu izradili studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.
Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je u povodu obilježavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namijenjen je pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovo priznanje dobilo 147 dobitnika iz cijelog svijeta.

DODATNE INFORMACIJE:
Danijel Koletić
098 417 108
Daniel.key@aprioriworld.com