top-img
kosina-l-d

Vrhunski komunikacijski stručnjaci na ovogodišnjoj PRO.PR konferenciji u Crnoj Gori

14. izdanje PRO.PR-a, međunarodne konferencije za odnose s javnošću, održat će se u Budvi od 7. do 10. travnja 2016. godine. Pod motom povezivanja u pokretu, konferencija će okupiti vodeće stručnjake za odnose s javnošću iz regije, ali i ostatka Europe.

Program konferencije bogat je zanimljivim predavanjima i radionicama. Sudionici će imati priliku čuti i naučiti nešto više o komunikacijskim izazovima, digitalnom menadžmentu, brendiranju, event menadžmentu i ostalim aktualnim temama u svijetu odnosa s javnošću.
 
Na ovogodišnjem izdanju PRO.PR-a, peti će put biti dodijeljene nagrade PRO.PR AWARDS. Nagradu će ove godine primiti 20 pojedinaca koji svojim radom i zalaganjem promiču struku.
 
U nastavku Vam predstavljamo predavače, komunikacijske stručnjake koji će svojim znanjem i vještinama dati doprinos konferenciji: Natalija Milić, direktorica korporativnih i internih komunikacija u Pivari Trebjesa Nikšić- Molson Coors; Zeynep Dereli, direktorica Apco Worldwide; Prof.dr. Georg Dieter Herbst i Thomas Musiolik, predavači na Sveučilištu u Berlinu; Radoje Cerović, direktor u CS Consulting-u Crna Gora,  Richard Linning, konzultant za strateške komunikacije, predsjednik IPRA-e za 2011.; Omer Senguler, direktor Global Magic Brands Turska; Cormac Smith, predsjednik Nacionalnog udruženja za komunikaciju u lokalnoj upravi; Ian Farrow, direktor Westco-a Velika Britanija; Andrey Barannikov, direktor SPN Communications Rusija; Isabel Evans, Facebook; Julia Gryaznova, potpredsjednica Ruskog udruženja za odnose s javnošću; Irena Šarić Dombaj, direktorica korporativnih komunikacija u L'Oreal Adria; Geir Aasen, direktor prodaje u tvrtki Targeteveryone Norveška; Sergey Sokolov,  poslovni direktor u SPN Communications Ukrajina; Charles Skinner, direktor u agenciji Your Reputation Matters LTD, Velika Britanija; Ekrem Dupanović, urednik Media Marketinga; Paolo Bacciga, direktor u Banco Fideuram Italija.
Očekujemo dvjestotinjak sudionika i predstavnika medija koji će pratiti konferenciju. Kako sam moto konferencije kaže, PRO.PR je izuzetna prilika za povezivanje i uspostavljanje novih poslovnih kontakata i odnosa.
 
Prijave za sudjelovanje na konferenciji su moguće na propr@aprioriworld.com.
 
Očekujemo Vas u velikom broju!