top-img
slika_za_newsletter
kosina-l-d

Vidimo se uskoro na 16. PRO PR konferenciji

PRO PR konferencija međunarodni je događaj pokrenut idejom okupljanja eminentnih stručnjaka iz područja odnosa s javnošću. Vodeći se motom povezivanje u pokretu, PRO PR konferenciju tradicionalno jednom godišnje ugošćuju države iz regije pa je tako ovogodišnji domaćin Zlatibor, mjesto iza čijeg se imena krije atraktivna planina smještena u Republici Srbiji. Ova trodnevna konferencija održat će se od 11. do 14. travnja u kongresnom centru hotela Mona u kojem će sudionici imati prilike poslušati 16 predavanja i 3 panel diskusije vodećih PR stručnjaka.

Svoja će predavanja, uz predavanja regionalnih stručnjaka, održati i Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO-e iz Velike Britanije, Olga Podoinitsyna, članica Odbora VTB Grupe iz Rusije, Robyn de Villiers, direktorica i predsjednica Burson-Marsteller-a iz Južne Afrike, Biagio Carrano, osnivač i direktor eastCOM Consulting-a iz Italije, Sophie Brendel, direktorica marketinga i komunikacija u Muzeju Victorije i Alberta iz Velike Britanije, Sean Gardner, suosnivač Huffington Post-a iz SAD-a te Fiona Czerniawska, suosnivačica Source Global Research-a iz Velike Britanije.
 
Organizator PRO PR konferencije posebno ističe aktualnost tema ovogodišnjih panel diskusija. Prvi panel održat će se u četvrtak, 12. travnja, na temu 'Radija i odnosa s javnošću današnjice', čiji će moderator biti John Shield, direktor komunikacija BBC-a iz Velike Britanije. U spomenutom panelu, diskusiji će se pridružiti Silvija Londero, direktorica Media Servisa iz Hrvatske, Arnela Lojo, menadžerica za odnose s javnošću RSG Radija iz Bosne i Hercegovine te Predrag Anđelković, generalni direktor S Media Team-a iz Srbije. U petak, 13. travnja, panel diskusiju pon nazivom 'Agencije za odnose s javnošću i odnosi s javnošću' predvodit će moderator Marjan Novak, glavni urednik Marketing Magazina iz Slovenije. U panelu će sudjelovati Marjeta Kirn Kljajić, osnivačica i suvlasnica agencije za oglašavanje i odnose s javnošću Nicha iz Slovenije, Tamara Bekčić, direktorica i suosnivačica Chapter 4 Communications Consulting-a iz Srbije, Una Bejtović, direktorica Bejtović Communications-a iz Bosne i Hercegovine te Jelena Pavićević, direktorica Benefit Communications-a iz Crne Gore. Za kraj, u subotu 14. travnja, sudionici konferencije moći će poslušati diskusiju o tome kako medijski predstavnici percipiraju industriju odnosa s javnošću. Darko Buković, glavni urednik Privrednog vjesnika iz Hrvatske, moderirat će diskusiju u kojoj će mu se pridružiti Džena Zeničanin, glavna urednica Hayat TV-a iz Bosne i Hercegovine, Andreja Comino, novinarka medijske kuće Media24 iz Slovenije, Robert Čoban, vlasnik izdavačke kuće Color Press Group iz Srbije, Goran Pejčić, glavni urednik informativnog programa Radio-televizije Vojvodine iz Srbije te Milica Jeremić, glavna urednica Kurir.rs-a iz Srbije. Navedene tri panel diskusije vodeće konferencije za komunikacijski menadžment na ovim prostorima dat će sudionicima dublji uvid u najnovije trendove, alate i strategije odnosa s javnošću, kao i u njihov trenutni položaj u vremenu konstantnih digitalnih i medijskih promjena. 
 
Na PRO PR konferenciji očekuje se odaziv od više od 200 sudionika iz zemalja u regiji koji će svojim dolaskom pridonijeti u nastavku tradicije održavanja ovog događaja.
 
Ako i Vi želite biti dio povezivanja u pokretu, za više informacija o samoj konferenciji, načinu sudjelovanja, programu te cijenama ulaznica, možete posjetiti službenu web stranicu događaja: www.pro-pr.com