top-img
kosina-l-d

Vaše Fashion and Beauty ljeto uskoro počinje!

Treća regionalna Blogomanija, koja se održava u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju od 8. do 12. 6., okuplja velika imena digitale, mode i ljepote cijele regije

Prvog dana konferencije, 8. 6., predviđen je put do samog Pohorja koji je organizirao Terra Travel za sve sudionike i goste regije po specijalnim cijenama. Vaše Fashion & Beauty ljeto počinje već na putu gdje vas očekuju mnoga iznenađenja.
 
Nakon službenog otvaranja u četvrtak, u programu sudjeluju vodeća imena digital, fashion i beauty scene regije. Travel i lifestyle blogerica Ella Dvornik, glavna urednica Index Rouge Dina Plevnik Hajduk, direktorica PR agencije Manuela Šola, poduzetnica Kristina Ercegović, urednica Martina Pozgaj i osnivač vodeće marketinške agencije regije Karlo Konig, najpoznatija #insta djevojka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić Tabaković i marketing stručnjak Krešimir Macan, samo su neki od sudionika od kojih možete čuti korisne stvari.
 
Popodneva su rezervirana za modne revije i partyje. U srijedu, nakon odmora i predaha od puta, iskorištenog vremena za spa ili drugu vrstu odmora, prisutni gosti imat će priliku pratiti modnu reviju Matica Valera, dok hrvatska poduzetnica i dizajnerica Katarina Džale te veliko ime modne scene u Sloveniji  Maja Ferme, prikazuju svoje revije u subotu.
Blogomanija je poznata i po odličnom provodu, pa je ovaj put jedan od zaduženih za zagrijavanje publike popularni slovenski DJ Tim Urbanya.
 
Najvažniji mediji regije. Fashion & beauty kuće. Uticajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate!
 
Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. 6. baviti aktualnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrije.
Održava se u Habakuku u Sloveniji, a do tada, sve detaljnije informacije možete dobiti putem web stranice blogomanija.net, preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.
 
Kako će sve to izgledati, pogledajte OVDJE.