top-img
kosina-l-d

Uspješno završena 14. PROPR koferencija

PRO PR konferencija održana je 8. i 9. travnja u hotelu Splendid u Bečićima kraj Budve u Crnoj Gori. Konferencija je okupila 150 sudionika iz različitih zemalja te 21 predavača koji su nesebično podijelili svoje znanje i iskustvo.
U dva dana konferencije mogle su se čuti različite teme iz područja odnosa s javnošću – od PR-a u lokalnoj upravi, budućnosti PR-a, do event menadžmenta, kreiranja kampanja te odnosa medija i PR-a.

Velik interes na konferenciji izazvale su 4 radionice koje su održali vodeći inozemni stručnjaci: Richard Linning „Speaking the truth to power – yes or no? The case for public relations as an honest broker“, Omer Senguler „Brave personal branding: establishing and managing your personal brand in 5 steps“, Cormac Smith, Ian Farrow i Christos Pishias „The art and science of great campaigns“ i Andrey Barannikov „Event management“. 
 
Jedna od predavačica, Zeynep Dereli, direktorica u APCO Worldwide, opisala je PRO PR sljedećim riječima: „PRO PR konferencija je inspirirajući događaj koji je okupio komunikacijske stručnjake i sudionike Balkanske regije. Događaj je vrlo profesionalno planiran i proveden. Htjela bih zahvaliti organizatorima na njihovom pozivu te se veselim sudjelovanju na PRO PR i sljedećih godina.“
Hvala svim sudionicima, medijskim pokroviteljima, sponzorima, osoblju hotela i gostima.
 
15. jubilarna PRO PR konferencija će se održati od 6. – 8. travnja 2017. u Termama Tuhelj, (Hrvatsko zagorje) pod motom "Povezivanje u pokretu".