top-img
kosina-l-d

Uručeno PRO PR Awards priznanje Milici Stefanović

Predsjednik organizacijskog odbora PRO PR Awards-a, Danijel Koletić prošlog je tjedna u Beogradu i službeno uručio priznanje PRO PR Awards istaknutoj srbijanskoj komunikacijskoj stručnjakinji, Milici Stefanović.

Milica Stefanović, direktorica u Coca-Coli, odgovorna za odnose s javnošću, komunikacije i održivost, za područje srednje i istočne Europe jedna je od 23 ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards te jedna od tri dobitnice iz Srbije.
Nakon što je preuzela priznanje i unikatnu statuu, rad  studenata Akademije umjetnosti iz Novog Sada, Milica Stefanović je rekla: „PRO PR nagrada je posebna, jer predstavlja priznanje iz struke i od kolega. Izuzetno sam zahvalna kolegama i prijateljima iz svijeta komunikacija, ne samo zbog nagrade, već zbog niza godina tijekom kojih smo zajedno sazrijevali i rasli kao profesionalci u ovoj oblasti. Radujem se i što nagrada ne dolazi na kraju karijere, već je pred nama još mnogo godina uživanja i stvaranja u divnom i izazovnom poslu!“
Osim Stefanovićeve, druge dvije dobitnice PRO PR priznanja iz Srbije su Nataša Đurđević iz Generalija osiguranja te  Ivana Đurić iz Ministarstva europskih integracija.