top-img
kosina-l-d

[UPOZNAJTE NAŠE PARTNERE] Your Reputation Matters

Direktor tvrtke Your Reputation Matters, Charles Skinner ima veliko iskustvo izgrađeno u preko 40 godina karijere, od novinarstva do poslova direktora komunikacija u velikim vladinim odjelima, pružajući klijentima rijetku pronicljivost i rješenja.

Charles Skinners i njegovi suradnici iz mreže specijaliziranih organizacija imaju enorman i raznolik raspon iskustva. Njihova dostignuća kreću se od jedne od najdužih i najefikasnijih kampanja informiranja javnosti do izgradnje povjerenja između javnosti i medija sa organizacijama s teško narušenim ugledom.

Vodio je preko 40 nacionalnih kampanja za promjenu ponašanja, radio je za više desetaka vladinih ministara i bio član izaslanstva Ujedinjenog Kraljevstva na mnogim skupovima i konferencijama, uključujući događaje NATO-a, EU-a i MMF-a.

To, u kombinaciji sa velikim iskustvom upravljanja krizom, efikasnom komunikacijskom strategijom,  medijska edukacija i predvodeće mjere evaluacije nude klijentima rijedak izvor uvida u menadžment njihovog ugleda.