top-img
kosina-l-d

UPOZNAJTE NAŠE PARTNERE – SPN COMMUNICATIONS UKRAJINA

Agencija SPN Communications Ukrajina osnovana je 2005. godine.
Te godine agencija se pridružila međunarodnoj mreži Ogilvy Public Relations pod imenom SPN Ogilvy. Ova suradnja donijela im je mnoge nagrade kao što su SABRE Awards 2007. godine u kategoriji “The Best Agency of Central and Eastern Europe”, SABRE Awards 2010. godine za projekt “Thinking of You!” i također Gold SABRE 2012. i Global SABRE Awards 2012. za komunikacijski projekt “I Love Ukraine” za “Kyivstar”. 
 
U 2013. godini, nakon 9 godina uspješnog partnerstva, SPN Ogilvy i agencije Ogilvy Public Relations mreže objavili su završetak njihove suradnje zajedničkim dogovorom.
Od tada, agencija radi pod imenom SPN Communications Ukrajina i nezavisna je ukrajinska tvrtka koja posluje na teritoriju Europe zajedno sa svojim strateškim partnerom Ogilvy PR Worldwide.
 
U 2014. godini, agencija SPN Communications Ukrajina dobila je još jednu prestižnu PR nagradu – Gold SABRE Awards 2014. za projekt “The Residence of Father Frost” za Ukrposhta.
Danas, agencija je regularni član Ukrajinske udruge za odnose s javnošću, Ukrajinske PR lige te Američke gospodarske komore u Ukrajini.