top-img
kosina-l-d

[UPOZNAJTE NAŠE PARTNERE] MiFaccioImpresa

MiFaccioImpresa je tvrtka koja je posrednik za nove poduzetnike, startupe i poslovanja u neprekidnom širenju. Postoji raširena kultura poslovanja,a MiFaccioImpresa je jedinstvena referentna točka koja služi kao veza između institucija koje su odgovorne za ponudu i potražnju.

MiFaccioImpresa je rješenje za razvoj poslovanja, vode svoje  klijente cijelim putem, od prezentacije proizvoda i usluga za nove poduzetnike i poslovne ljude s intenzivnim rasporedom aktualnim tematskim radionicama, pažljivo odabrane kako bi osigurale sve alate za stvaranje i širenje novih poduzeća i novih poslovnih projekata.
To je jedinstvena tvrtka, u stanju zadovoljiti potrebe: Start-upa i poduzetnika, poduzetnika koji žele proširiti svoje poslovanje, zaposlenika koji žele pokrenuti posao, žena koje žele ući u proizvodne  vode, menađera pogođenih rezovima osoblja , akademika, diplomanata i studenata.
MiFaccioImpresa želi pridonijeti formiranju nove generacije poduzetnika pomažući im da steknu svijest o teškoćama i vještinama koje su potrebne poduzetnicima na njihovom putu, znanje o predmetima koji mogu pružiti određenu pomoć u svim važnim fazama poslovnog života, kontakt i razmjena s dobavljačima tih usluga i proizvoda potrebnih za postavljanje novih poslova , početno vodstvo u razumijevanju talijanskog pravnog sustava i birokracije, pregled sredstava i objekata na regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, stjecanje iskustva  slušanjem i izravnim dijalog s uspješnim poduzetnicima.