top-img
kosina-l-d

U Sarajevu održan PRO.PR Interactive seminar

Sarajevo je bio ovogodišnji domaćin drugog po redu PRO.PR Interactive seminara koji je u Hotelu Hollywoodu okupio sedamdesetak sudionika iz različitih sfera javnog djelovanja

Na ovogodišnjem jednodnevnom PRO.PR Interactive seminaru svoje iskustvo i znanje sa sudionicima su podijelili ugledni komunikacijski stručnjaci s područja javne uprave, brend menadžmenta, medija, IT sektora i farmacije. Organizator seminara je priznata agencija za odnose s javnošću, Apriori World iz Zagreba koja surađuje s partnerskim uredima diljem Europe.
 
O digitalnoj komunikaciji govorio je David Tomchak, rukovoditelj odjela za digitalnu komunikaciju u Vladi Velike Britanije. Kvaliteta u odnosima s javnošću bila je tema predavanja Juergena Gangolyja, direktora PR agencije Skills Austrija. Marinka Akrap, direktorica korporativnih i marketinških komunikacija u Podravci, sudionike je upoznala s nastankom kampanja s karakterom. 
 
Također u drugom dijelu sudionici su na PRO.PR Interactive seminaru upoznati s ulogom i značajem istraživanja u strateškoj komunikaciji u farmaceutskoj industriji o kojima je govorila  direktorica sektora za odnose s javnošću Bosnalijek, Zinaida Babović. Predavanje o Internet marketingu i digitalnim medijima održao je Ranko Petrušić, glavni urednik portala Banjaluka.com. Posljednje od predavanja u nizu održao je kreativni direktor i voditelj digitalnih medija, Igor Todorovac koji je sve zainteresirane sudionike upoznao s društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini i načinima na koje ih komercijalni mediji koriste.
 
Osim predavanja sudionici su sudjelovati u zanimljivoj panel diskusiji „Medijski pravac“ koju je moderirao Haris Hadrović s Al Jazeere Balkans. Panelisti ovogodišnjeg okruglog stola bili su Ekrem Dupanović iz Media Marketinga, Julijana Mikulić Jurković iz Dnevnog lista, Senka Kurt sa RSG-a te bloger Tarik Kapetanović.
 
Više o PRO.PR Interactive seminaru na Facebook stranici.