top-img
kosina-l-d

Taxi Cammeo od sljedećeg tjedna i u Vukovaru!

Vodeća hrvatska taksi-kompanija, Cammeo grupa od sljedećeg tjedna započet će s radom i u Vukovaru

Grad-heroj će tako biti deveti hrvatski grad čijim će građanima na usluzi biti najpouzdaniji i najpovoljniji taksi servis u državi. Zahvaljujući franšiznom poslovanju, Taxi Cammeo je prisutan u  osam hrvatskih gradova, a u protekla dva mjeseca započeo je s radom i u Belom Manastiru te Koprivnici.

Cammeo grupa bilježi stalni rast poslovanja i broja zaposlenih. U ovome trenutku, u franšiznoj mreži zaposleno je više od 700 djelatnika.  Tijekom prva tri dana rada Taxi Cammea u Vukovaru, Vukovarci će imati priliku isprobati taksi-uslugu pa će od utorka, 17. svibnja u 12 h do petka u 6.00

vožnja Taxi Cammeom 5 km unutar grada za njih biti potpuno besplatna. Osim toga, Vukovarci će u sljedećih mjesec dana za vožnju do 5 km unutar grada plaćati promotivnu cijenu od svega 15 kn, dok će i nakon tog perioda cijena vožnje Taxi Cammeo i dalje biti izuzetno povoljna te će iznositi svega 20 kn za 5 km unutar grada.

Svim Vukovarcima savjetujemo da već sada zapišu broj za naručivanje 032 330 040 te da skinu aplikaciju za mobilne telefone, pomoću koje će svoju vožnju naručivati potpuno besplatno.

Službeni početak rada Taxi Cammea bit će neposredno nakon tiskovne konferencije koja će se održati u utorak, 17. svibnja u 9 h, u Uredu gradonačelnika Grada Vukovara.