top-img
kosina-l-d

Svečana dodjela nagrada PRO.PR Awards

9. travnja u hotelu Splendid u svečanom ozračju, 5. put za redom održana svečanost prestižnih priznanja PROPR Awards. To je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodjeljuje pojedincima koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskom procesima da budu dobitnici te nagrade.

Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću. 
 
PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi. Ukupno su dodjeljene 22 nagrade , titulu Vision City je dobio grad Kotor, a nagradu koja se dodjeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije, Vision Manager je g. Esead Zaimović iz Hipotekarne banke AD Podgorica. 
 
Ovogodišnji dobitnici priznanja su: Željka Bajramović, Nataša Aleksić i Selma Riđanović Kenović iz Bosne i Hercegovine, Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Dragana Roter, Milica Đokić i Jelena Šarenac iz Srbije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Danilo Kalezić, Marija Jovović i Radoje Cerović iz Crne Gore te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni europski stručnjaci: Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije te Peter N. Thier iz Austrije. 
 
15. po redu PROPR konferencija će se održati u Hrvatskoj u Krapinsko – zagorskoj županiji u Tuheljskim toplicama od 18. – 20. svibnja 2017. 
 
'15 godina tradicije i ponosa u organizaciji posebno ako znate da svake godine organiziramo događaj u nekoj drugoj zemlji, nije mala stvar. Pred nama je veliki programski izazov. S pripremama ove konferencije započinjemo već sutra.' izjavio je predsjednik Organizacijskog odbora objavivši ime destinacije kojoj je pripala čast da bude domaćin PROPR konferencije.