top-img
kosina-l-d

Specijalna ponuda – samo 75 eura 4 polupansiona na Blogomaniji!

Treća regionalna Blogomanija koja se održava u Mariboru u Sloveniji od 8. do 12. lipnja tekuće godine, bavi se aktualnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrije.

Edukacija, modne revije, partyji, mnoštvo uticajnih ljudi s društvenih mreža, radionice i još mnogo toga smješteno je u scenografiju koju pruža Mariborsko Pohorje, a koje tijekom ta četiri dana nude mogućnost za učenje, umrežavanje, zabavu i rekreaciju.
 
Specijalno za tu priliku, omogućene su specijalne cijene smještaja u hotelima koji se nalaze na vrhu Pohorja – Bellevue i Bolfenk. Za sva četiri dana snižena cijena je SAMO 75 eura, a uključuje polupansion i besplatan prijevoz gondolom do hotela Habakuk, gdje se održava konferencija.
Kod gornje stanice gondole (1.050m), na platou Mariborskog Pohorja, nalazi se obnovljeni objekat iz 2006. godine- hotel s četiri zvjezdice, Bellevue. Pored wellnessa, hotel nudi impresivan spa centar, nekoliko barova i restorana, u kojima se poslužuju internacionalna jela, uz lokalna vina. Rekreaciju možete pronaći u jahanju koje vam hotel nudi, brdskom biciklizmu te nordijskom hodanju. Također se možete opustiti u finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Tu su fitness i wellness centri te bazeni.
 
Svi apartmani opremljeni su televizorom, satelitskom, internetom, mini barovima i kuhinjom. Doručak i večera mogu se naručivati iz sobe, ili u restoranu gdje se nalazi švedski stol. Kuhinja vam nudi i jelovnik za poseban program prehrane.
 
U naselju, na vrhu Mariborskog Pohorja, u blizini gornje stanice gondole, nalaze se Hoteli i Apartmani Bolfenk. Apartmani su dio hotelskog apartmanskog  naselja koji uključuje dva hotela i pet apartmanskih kuća koje su izgrađene od drveta i kamena, a koje su opremljene brižno odabranim interijerom. U naselju možete pronaći i dućane. 
Idealan način za rekreaciju koju hotel pruža, je ljetno sanjkanje, gorski wellness, iznajmljivanje brdskih bicikla, down hill staza te centar prirodne i kulturne baštine Bolfenk. Hotel vam također nudi tursku, finsku i biljnu saunu, bazene, whirlpool i ledenu jamu. Hotel ima sjajan pogled na Pohorske šume. 
 
Najvažniji mediji regije. Fashion & beauty kuće. utjecajni predstavnici Facebook-a, Twitter-a, Instagrama, YouTube-a i Snapchata-a. Na vama je samo da ih upoznate! A sad imate i specijalnu ponudu!
 
Za informacije i rezervacije: