top-img
kosina-l-d

Putovanja, moda, blogeri i PR- sve o tome na Blogomaniji!

Nakon službenog otvaranja regionalne konferencije Blogomanija Fashion & Beauty u hotelu Habakuk, počelo je predavanje Ninoslava Vidovića na temu Kuda ide industrija putovanja. Ljudi koji često putuju, uopće nisu zainteresirani za same destinacije, već im je bitno biti u pokretu. Putovanja često postaju obavezan dio njihovog života.
 
 Bitna stvar lokacije jesu i festivali koji se na njima održavaju. Kao ljubitelj jazz muzike, naglašava da mu je jedan od omiljenih festivala kojeg obavezno posjeti North Sea Jazz. Također, naglašava da zahvaljujući tom festivalu jazz muzika nije mrtva!
 
“Destinacija više nije bitna, već što se na njoj događa.”
 
Nakon njegovog predavanja, Svetlana Horvat direktorica Serbia Fashion Week-a, pričala nam je o tome kako postati europski centar kulture u samo 3 godine. Naglašava da su dizajneri postali estrada, i da je manifestacija Serbia Fashion Week oformljena da bi modu vratila na viši nivo!
 
“Ne vjerujem u projekte koji preko noći naprave uspjeh, jer preko noći i nestanu.”
 
Na Blogomaniji je objavljena ekskluzivna vijest– Patricia Luci će nastupiti na sljedećem Serbia Fashion Week-u!
 
Potom je uslijedilo predavanje prešarmantnog Danijela Koletića koji nam je pričao o tome ko prati blogere, zašto oni postoje i zašto im je bitan clipping. On je zadužen za strateške komunikacije u Press Clippingu i prikazao nam statistiku blogera u cijeloj regiji. Tijekom konferencije možete saznati sve najvažnije jer će on biti tu sa nama!
 
I posljednje predavanje prije pauzu za kavu održao je Krešimir Macan koji nam je prikazao pet digitalnih lekcija s terena. Komunicirao je s publikom i preispitivao ih o zanimljivosti naslova u novinama te predstavio što je to bitno izdvojiti, a šta izostaviti. Odgovarao je na pitanje Što je to dobar PR? Istaknuo je da PR agencija koja ne zna da koristi digitalni marketing je mrtva!