top-img
propr otkazan - novi datum
kosina-l-d

PRO PR KONFERENCIJA U NOVOM TERMINU

Kao organizatori konferencije PRO PR 2020 obavještavamo vas da je u utorak, 10.03.2020.,  je na snagu stupila Odluka Vlade Republike Slovenije o zabrani okupljanja u javnim prostorima u Republici Sloveniji o događanjima koja okupljaju više od 100 sudionika.

Kao što znate, odluka je donesena kao mjera opreza za širenje virusa COVID-19 Corona, koji mijenja smjer života i poslovanja na globalnoj razini.

Kako imamo više od 170 sudionika, nažalost ovu odluku moramo uvažiti u cijelosti.

Stoga, imajte na umu da je 18. PRO PR konferencija i PRO PR GLOBE AWARDS odgođena zbog gore navedene Odluke.

  1. PRO PR konferencija i dodjela priznanja PRO PR GLOBE AWARDS održat će se od 09.09.2020. do 12.09.2020. u Termama Olimia u Podčetrteku – Slovenija.

Unatoč brojnim organizacijskim troškovima koje imamo svima onima koji nisu u mogućnosti prisustvovati navedenom terminu nudimo mogućnost da se prijave za PRO PR 2021 i iskoriste mogućnost da sudjeluju bez dodatne uplate kotizacije.

Obavijest o održavanju PRO PR 2021 bit će objavljena uskoro.

Zdravlje i sigurnost naših sudionika, partnera, predavača i kolega od najveće su nam važnosti. Znamo da će ova vijest donijeti frustraciju kao i nekoliko izazova, pa hvala vam na povjerenju i razumijevanju za situaciju na koju nažalost ne možemo utjecati, unatoč želji da vas vidimo sljedeći tjedan pod motom Networking in Motion. Stoga se nadam da se vidimo početkom rujna.