top-img
kosina-l-d

PRO.PR konferencija 2015.

S veseljem vas obavještavamo o 13. PRO.PR konferenciji koja će se održati 22.-25. travnja ove godine u Malinskoj na otoku Krku.

Osim bogate povijesti, Malinska je i poznato europsko ljetovalište. Sve njezine čari možete iskusiti u travnju 2015. i istovremeno sudjelovati na najvećoj regionalnoj konferenciji za komunikacijski menadžment. I ove godine vam donosimo bogat program od 14 predavanja i tri panel diskusije. Naučit ćete nešto o izazovima u komuniciranju u javnim administracijama, velikim publikama i privatnim tvrtkama, te menadžmentu svjetski poznatih brandova poput Turkish Airlinesa, Ülkera i Lidla.
 
Predavači su: Ranko Jelača, Sean Larkins, Rajko Šebek, Ömer Şengüler,  Nataša Pucar, Lana Jugo, Xenia Rheizevskaya, Gottfried Rick, Patrizia Rutigliano, Julia Corkey, Eleri Roberts, Marghetira Rui, Jasna Bolanča, Tihana Ela Kružić i Gábor Hegyi. Sva tri dana održat će se po jedna panel diskusija, a njezini moderatori su: Cormac Smith i Amela Odobašić.
 
Za sudjelovanje se možete prijaviti do 20. travnja, a do 04.04. nudimo ga po sniženoj cijeni od 555€, nakon toga datuma cijena je 595€. U cijenu su uključeni: smještaj, sva predavanja, panel diskusije, popratni turistički sadržaj za novinare te svečana večera u petak kada će se održati svečana dodjela priznanja PRO.PR Awards. U smještaj je uključen puni pansion u hotelu Malin sa četiri zvjezdice s ručkom i večerom.
 
Ukoliko ne možete sudjelovati svaki dan, za vas smo osigurali jednodnevne kotizacije po cijeni od 120€ u koju je uključen ručak. Nudimo vam i dvodnevnu kotizaciju za petak i subotu po cijeni od 280€ sa uključenom svečanom večerom, dok je bez večere cijena 240€. Za one koji bi došli organiziranim prijevozom, nudimo svoju pomoć u organizaciji. Pratite nas na Facebooku i web stranici te nam se slobodno javite.
 
PRO.PR Awards se dodjeljuju pojedincima iz struke odnosa s javnošću koji su promovirali profesiju kroz razne aktivnosti i projekte na području Jugoistočne Europe, a ove godine su to: Katarina Klemenc (Lek Sandoz), Maja Oven (BTC City), Snježana Bahtijari( Ericsson Nikola Tesla), Dubravka Jusić (Vipnet), Saša Forgić (Osječko-baranjska županija), Astrid Mušura Kaučič (In Medias Res komunikacije), Dijana Tepšić (Centar za jednakost i ravnopravnost spolova Republike Srpske), Asja Čengić Kasumović (Magacin Kabare), Darko Juka (Aluminij), Prvoslav Plavšić, Vladimir Čeh (Institut za istoriju oglašavanja), Galjina Ognjanov (Ekonomski fakultet u Beogradu), Rosana Jankov (Avto Moto Savez Makedonije), Ana Martinović (MTEL), Oleg Rumyantsev (Rumyantsev & Partners), Renate Skoff (Skills Communications), Biagio Oppi (Talijansko udruženje za odnose s javnošću), Gabor Hegy (Capital Communications Mađarska) i Danny Rogers (PR Week).
 
Pozivamo Vas da nastavite s ulaganjem u svoje znanje.
 
Povežimo se u pokretu i u 2015.!
 
Vidimo se u Malinskoj!