top-img
kosina-l-d

PRO PR konferencija

PRO PR konferencija vodeći je međunarodni skup stručnjaka za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi, sada već punih 20 godina. Ova konferencija okuplja  stručnjake s područja odnosa s javnošću i predstavnike medijskih kuća iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Ukupno 22 predstavnika medijskih kuća prate svakodnevno konferenciju prilikom njezinog održavanja. Među ostalima, PRO PR Konferencija posebna je i po tome što se svake godine održava u drugom gradu u regiji, pa je do sada bila organizirana u:Herceg Novom, Subotici, Rogaškoj Slatini, Mariboru, Ohridu, Opatiji, Zlatiboru, Selcima, Sarajevu i drugim gradovima, a sljedeće jubilarno 20. izdanje Međunarodne PRO PR konferencije održat će se u Hotelu Jezero, Nacionalni park Plitvička jezera, od 4. do 7. svibnja 2023. godine.

Očekujemo sudjelovanje oko 200 međunarodnih i domaćih komunikacijskih stručnjaka budući da je konferencija fokusirana na senior komunikacijske stručnjake, one koji rade na projektima različitih institucija, kompanija i drugih organizacija. Moto konferencije je ‘’Networking in motion’’, a fokus 20. jubilarnog izdanja biti će „Green public relations, green responsibilities“.

Teme o kojima će se ove godine razgovarati odnose se na održivi razvoj, zelenu komunikaciju, javnu upravu, pozicioniranje, turizam i kulturu, a sudionike i goste očekuje upoznavanje Plitvičkih jezera.

Do sada je na PRO PR konferenciji sudjelovao niz komunikacijskih stručnjaka iz raznih zemalja poput Sjedinjenih Američkih Država, Argentine, Velike Britanije, Južne Afrike, Njemačke, Španjolske, Italije, Rusije, Indije, Turske i mnogih drugih, tako i iz regije.

Povodom obilježavanja desete obljetnice PRO PR konferencije 2012. godine, uspostavljen je jedinstveni program nagrađivanja pod nazivom PRO PR GLOBE Awards, za pojedince koji daju značajan doprinos razvoju struke odnosa s javnošću, a dodjeljuju se i priznanja: PRO PR Vision Manager, PRO PR Vision City i PRO PR Infigo Awards za posebne doprinose razvoju i percepciji struke odnosa s javnošću.

Ovom programu nagrađivanja kroz nominacije, a u skladu s pravilnikom, potporu pružaju i: CIPR (Chartered Institute of Public Relations), ICCO (International Communications Consultancy Organisation), IPRA (International Public Relations Association) i PRCA (Public Relations and Communications Association).

https://pro-pr.com/