top-img
kosina-l-d

PRO.PR Interactive seminar 2015.

Specijalizirana agencija za komunikacijski menadžment, Apriori World iz Zagreba već punih 14 godina uspješno organizira PRO.PR konferenciju, jedinstveni edukacijski događaj na kojem okuplja vodeće regionalne i svjetske komunikacijske stručnjake

Na tragu svoje misije o važnosti ulaganja u znanje i cjeloživotnog obrazovanja, agencija je lansirala program edukacije PRO.PR Interactive. U sklopu ovog programa, osim svima poznate PRO.PR konferencije, organiziraju se i jednodnevni seminari namijenjeni svima koji su zaposleni u odjelima komunikacije u privatnom i javnom sektoru. 
 
Nakon što je prošle godine u listopadu u Zagrebu održan jednodnevni seminar na temu komunikacija u financijama i bankarstvu, ove godine će se PRO.PR Interactive seminar održati i u Sarajevu.
 
Jednodnevni PRO.PR Interactive seminar održat će se 18. rujna 2015. u hotelu Hollywood u Sarajevu, a svoja će predavanja održati ugledni stručnjaci iz regije i Europe, specijalizirani za komunikaciju u javnoj upravi,  bankarstvu, IT sektoru, brend menadžmentu, farmaciji i medijima. Program seminara bit će objavljen krajem lipnja, a za kotizacija s uključenim ručkom stoji svega 160 KM. 
 
Izvrsna je to prilika za bosansko-hercegovačke komunikacijske stručnjake da prošire svoje znanje i saznaju sve o najnovijim trendovima komuniciranja u svim sektorima. 
 
Za više informacija: propr@aprioriworld.com