top-img
kosina-l-d

PRO PR Globe Awards

PRO PR GLOBE Awards je utemeljen  2012. godine, a čija će se dodjela održati 11. put zaredom, sljedeće godine, točnije u petak, 5. svibnja 2023. godine u sklopu 20. Međunarodne PRO PR konferencije u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, a koja se organizira od 4. do 7. svibnja. Proces nominacija započeo je ove godine gdje u skladu s pravilnikom. Bivši dobitnici ovogpriznanja nominiraju buduće dobitnike. U sklopu PRO PR GLOBE Awards dodjeljuju su i priznanja PRO PR Vision Management, PRO PR Vision City, i PRO PR Infigo Award.

PRO PR GLOBE Awards jedinstveni je program nagrađivanja koji dodjeljuje priznanja pojedincima, a koji su samostalno uz potporu svojih timova ostvarili viziju prosperiteta kroz komunikacije za svoje organizacije, a samim time i industriju odnosa s javnošću vodeći se etičkim standardima. Pravilnik o dodjeli priznanja javno je dostupan dokument i nalazi se na službenim stranicama: www.pro-pr.com, na kojima možete saznati više informacija o konferenciji i PRO PR GLOBE Awards, bivšim dobitnicima, ali i samoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.PRO PR GLOBE Awards priznanja nastala su nakon što smo analizirali sve globalne i nacionalne programe nagrađivanja i zaključili da ne postoji niti jedan program nagrađivanja na globalnoj razini na području odnosa s javnošću koji je fokusiran na pojedince već su uglavnom svi programi u području nagrađivanja unutar industrije odnosa s javnošću fokusirani na projekte ako je riječ o pojedincima na projekte.

Od 2017. godine PRO PR Globe Awards je jedini program dodjele nagrada u kojem pobjednike nominiraju i četiri svjetske komunikacijske asocijacije, a to su: Međunarodna udruga za odnose s javnošću – IPRA, Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje – ICCO, Udruga za odnose s javnošću i komunikacije – PRCA i Chartered Institute of Public Relations – CIPR. Dobitnicima PRO PR GLOBE Awards priznanja uručuju se unikatne statue studenata Akademije likovnih umjetnosti iz država u kojima se organizira i sama konferencija u sklopu programa „Business & Art“, a koji omogućava studentima likovnih akademija da se na ovaj praktičan način i prezentiraju. Ove godine bit će to umjetnički radovi studenata Akademije likovnih umjetnosti, Sveučilišta u Rijeci

 

PRO PR Globe awards