top-img
kosina-l-d

Pro Pr Conference i Pro Pr Globe Awards

Nakon završetka 18. Pro Pr konferencije u Podčetrtku, ove godine od 2. do 5. prosinca u Sarajevu u hotelu Holiday, au suradnji s partnerskom agencijom MiVi komunikacije, održat će se 19. pro pr konferencija u sklopu koje će dodjela prestižnih Pro Pr Globe nagrada za koje pobjednike nominiraju i 4 svjetske udruge (Public Relations and Communications Organisation PRCA , International Public Relations Association IPRA, International Communications Consultancy Organisation ICCO, Chartered Institute of Public Relations CIPR).

Ovogodišnji program konferencije sadržavat će 15 predavanja i 4 panela. Posebno želimo istaknuti da će konferencija imati i 2 panela o tome što agencije očekuju od klijenata i što klijenti očekuju od agencija.

U sklopu Međunarodnog dana, dolazak Francisa Inghama (generalni direktor PRCA; izvršni direktor ICCO; izvršni direktor LGComms), dr. Ajit Pathaka (nacionalni predsjednik, Društvo za odnose s javnošću Indije), Michael Sgiarovello (voditelj korporativnih komunikacija Austrija pri Henkel CEE) i mnogi drugi se očekuju.

Pro Pr je specijalizirana konferencija na temu odnosa s javnošću. Specifična je po tome što se svake godine organizira na drugom mjestu, pa je do sada konferencija održana u Herceg Novom i Budvi (Crna Gora), Beogradu, Subotici i Zlatiboru (Srbija), u Selcu, Opatiji, Rabu, Toplicama Tuhelj. i Brijuni (Hrvatska), Rogaška Slatina, Maribor, Podčetrtek (Slovenija), te 2 puta u Sarajevu gdje će se održati po treći put.

Više informacija na https://pro-pr.com/.