top-img
portreti_direktora
kosina-l-d

Primjeri iz prakse Erste banke, HEINEKEN Hrvatska i Ericsson Nikola Tesla

Sedamnaesta međunarodna PRO PR konferencija, u organizaciji agencije Apriori World, održat će se od 10. do 13. travnja 2019. u Hotelu Katarina u Selcu u Hrvatskoj.

Riječ je o događaju koji je pokrenut idejom okupljanja eminentnih stručnjaka iz područja odnosa s javnošću kako bi se upoznali s trendovima, specifičnostima i različitostima tržišta komunikacija, razinama inovativnosti i profesionalnosti struke te međusobno razmijenili ideje i iskustva.

Priprema programa za 17. međunarodnu PRO PR konferenciju bliži se kraju. Svoje sudjelovanje potvrdili su Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja u Ericsson Nikola Tesla, Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska te Dario Gabrić, direktor ureda korporativnih komunikacija u Erste & Steiermaerkische Bank.

Ovi hrvatski stručnjaci za odnose s javnošću predstavit će komunikacijske primjere iz prakse te razmijeniti svoja iskustva i znanja sa sudionicima ove konferencije. PRO PR konferencija je prva konferencija u regiji specifična po tome što se svake godine održava u drugoj državi regije pod motom ''Povezivanje u pokretu''.

Očekuje se odaziv od više od 200 sudionika iz zemalja u regiji koji će svojim dolaskom pridonijeti nastavku tradicije održavanja ove konferencije.

Informacije o konferenciji i njenom programu dostupne su na službenoj web stranici događaja: www.pro-pr.com.