top-img
kosina-l-d

Predsjednica Republike Hrvatske pokroviteljica PRO.PR konferencije

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović prihvatila je pokroviteljstvo nad jubilarnom 15. PRO.PR konferencijom koja će se održati od 6. do 9. travnja 2017. u Termama Tuhelj u Hrvatskoj

„Predsjednica Republike pozdravlja sve sudionike konferencije koja će okupiti brojne stručnjake na području odnosa s javnošću i medija iz država Jugoistočne Europe. Nadamo se da će to biti dobra prigoda kako za razmjenu znanja i iskustva, tako i stjecanje novih znanja i vještina na području odnosa s javnošću i javnih komunikacija.“ , stoji u pismu upućenom iz Ureda predsjednice. 
 
Posebno treba istaknuti da je ovo prvi komunikacijski događaj u Republici Hrvatskoj kojemu će predsjednica biti pokroviteljica. Planirano je da predsjednica održi i predavanje, ukoliko joj to njezin raspored bude dozvoljavao.
 
„Izuzetno sam počašćen što je predsjednica prihvatila ovo pokroviteljstvo, ne samo zbog PRO.PR konferencije nego i zbog jasne poruke o svijesti i važnosti uloge komunikacija u svim procesima s kojima se susrećemo kao društvena zajednica. Ovo je potvrda i važnosti struke i svih koji su dio nje“, izjavio je Danijel Koletić, predsjednik organizacijskog odbora PRO.PR konferencije.