top-img
kosina-l-d

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conferece

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference će se održati u Banja Luci 7. studenog 2015. godine na Banja Luka College-u

Cilj PR ARENE, konferencije za studente o odnosima s javnošću je da kroz primjere iz prakse educira studente o ulozi odnosa sa javnošću u različitim sferama društva, te im kroz predavanja i okrugli sto približi njihovu buduću struku. 
 
Ključna ideja je ponuditi studentima više znanja o odnosima s javnošću nego što to dobivaju na svojim fakultetima, na temeljima praktičnih primjera i trenutnim izazovima u PR-u. 
 
Misija konferencije je omogućiti svim osobama koje se bave ili se planiraju baviti profesionalnom komunikacijom sticanje novih znanja i vještina na području odnosa s javnošću i komuniciranja. S tim ciljem na umu, ulažemo mnogo energije da bismo našim sudioncima osigurali najbolje stručnjake sa najrazličitijim iskustvima.
 
Vizija naše konferencije je povezati i ujediniti pojedince i organizacije koje smatraju da su odnosi s javnošću suvremen način interakcije, komunikacije i ostvarivanja suradnje te podizanja razine inovativnosti i profesionalnosti struke razmjenom ideja i iskustava.
 
Predavači i edukatori na PR ARENI su priznati stručnjaci iz ovog područja, teoretičari, kao i oni koji uspješno rade u PR odjelima svojih kompanija, te kao takvi studentima prenose svoja praktična iskustva i izazove sa kojima se radeći svoj posao svakodnevno susreću.
 
Konferencija će osim teorijskog znanja i praktičnog znanja stručnjaka iz vodećih svjetskih kompanija i javnih sektora omogućiti svim studentima sudionicima priliku da se upoznaju, druže te ostvare poslovne kontakte koji će im u budućnosti biti od velike koristi za posao kojim se žele baviti. 
 
Kroz ovaj projekt također želimo probuditi svijest i potrebu mladih ljudi za neformalnom edukacijom  te umrežavanjem sa svojim vršnjacima iz susjednih zemalja.
 
Za više informacija slobodno se javite na mail: prarena@aprioriworld.com