top-img
kosina-l-d

Otvorene prijave na 2. izdanje Agro Startup konferencije

Otvorene su prijave na 2. izdanje konferencije „Agro Startup“ koja će se održati 17. listopada 2017. godine na Agronomskom fakultetu u Zagrebu

Organizatori ove konferencije su agencija Apriori World s Agronomskim i Poljoprivrednim fakultetom iz Zagreba i Osijeka te Udruga mladih poljoprivrednika AGRO. Konferencija je namijenjena studentima i mladim poljoprivrednicima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla ili startupa. 
 
Cilj konferencije je poticanje studenata i mladih poljoprivrednika na samostalno osnivanje tvrtki, OPG-a, obrta ili startupova. Konferencijom se žele približiti procedure u birokraciji, primjeri iz prakse, a ovogodišnja inovacija bit će i predavač iz Tajvana koji će prenijeti znanje i iskustvo o tajvanskom modelu poljoprivrede i poticanju mladih poljoprivrednika.
 
Na konferenciji će se moći čuti panel diskusije s aktualnim temama, predavanja, video clipovi s praktičnim primjerima, ali i mladi poljoprivrednici koji će iz prve ruke prepričati svoje iskustvo.
 
Prijave se primaju putem web stranice www.agro-startup.com, a organizatori naglašavaju da je broj mjesta ograničen na 150. Program će biti objavljen uskoro.