top-img
kosina-l-d

Održavanje konferencije “Vrijednosti u liderstvu”

Na Dan planeta Zemlje, 22. travnja ove godine održat će se konferencija pod nazivom „Vrijednosti u liderstvu“. Kao partner, Apriori World pridružio se timu i preuzeo organizaciju ove hvalevrijedne konferencije.

Apriori World dobio je poziv za uključivanje u organizaciju ove konferencije kao karika čiji tim doprinosi definiranju ključnih strateških smjernica te izvedbu odnosa s medijima. Osnovni cilj projekta GOOD WORK-DEEP PERSPECTIVE u sklopu kojega se organizira ova konferencija podizanje je svijesnosti o značaju života u vrlini svakog pojedinca i organizacije odnosno promoviranje ideje uključivanja duhovnih, etičkih i ekoloških principa (DEEP) u svakodnevni život i poslovanje. Potreba za organizacijom ove konferencije, prema riječima voditeljice projekta Ljiljane Ciglar, nastala je zbog stanja krize morala i liderstva u društvu. Program konferencije kreiran je s izuzetnom pažnjom, a tako sadržajno bogat za svakog posjetioca zasigurno će biti inspirativan jer uključuje predavanja izuzetnih predavača i panel diskusiju u kojoj će biti riječi o 3E (etika, ekologija i ekonomija) u Hrvatskoj. Misija ove konferencije jest probuditi duh poduzetništva temeljen na pravim vrijednostima. 
 
Svoj dolazak na konferenciju potvrdio je i Isaac Tigrett, osnivač lanaca Hard Rock Café i House of Blues, vizionar koji slijedi svoju intuiciju te nadahnjuje srcem i snagom karaktera, a trenutačno živi i radi u Indijskoj državi Andra Pradesh gdje priprema novi projekt. Osim njega, predavači na konferenciji bit će Luk Bouckaert umirovljeni profesor etike s Katoličkog sveučilišta u Leuvenu, Belgiji, ekspert za područje Duhovnosti i poduzetništva te Velimir Srića, redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i gostujući profesor na UCLA u Los Angelesu, te autor nekoliko desetaka knjiga na temu modernog liderstva. Putem ove konferencije želi se odaslati važna poruka koja glasi „Dobri ljudi rade dobar posao“, čime se želi promovirati odabir ljudskih vrijednosti kao strateških smjernica poslovanja u cilju uspješnosti i održivosti u poslu.
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji putem sustava www.entrio.hr najkasnije do utorka, 21. travnja u 12 sati. Za sve informacije vezano za projekt i konferenciju možete se obratiti na mail ljiljana@cilj.net ili na tel 0993883663.