top-img
kosina-l-d

Objavljena su imena dobitnika priznanja PRO.PR Awards-a 2015.

Objavljena su imena dobitnika priznanja PRO.PR Awards koja će biti dodijeljena pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću.

PRO.PR Awards priznanja su utemeljena 2012. godine, povodom obilježavanja desete obljetnice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi koja će se ove godine, od 22.do 25. travnja, održati u hotelu Malin u Malinskoj na otoku Krku. Organizator PRO.PR konferencije je agencija za komunikacijski menadžment Apriori World iz Zagreba. 

Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awards-a su Katarina Klemenc (Lek Sandoz), Maja Oven (BTC City), Snježana Bahtijari( Ericsson Nikola Tesla), Dubravka Jusić (Vipnet), Saša Forgić (Osječko-baranjska županija), Astrid Mušura Kaučič (In Medias Res komunikacije), Dijana Tepšić (Centar za jednakost i ravnopravnost spolova Republike Srpske), Asja Čengić Kasumović (Academy 387), Darko Juka (Aluminij), Prvoslav Plavšić, Vladimir Čeh (Institut za istoriju oglašavanja), Galjina Ognjanov (Ekonomski fakultet u Beogradu), Rosana Jankov (Avto Moto Savez Makedonije), Ana Martinović (MTEL), Oleg Rumyantsev (Rumyantsev & Partners), Renate Skoff (Skills Communications), Biagio Oppi (Talijansko udruženje za odnose s javnošću), Gabor Hegy (Capital Communications Mađarska), Danny Rogers (PR Week).

Najveća posebnost ovih prestižnih priznanja je u tome što su namijenjena pojedincima, a ne organizacijama ili projektima. 
Sveukupno, ove godine će 20 pojedinaca iz regije i svijeta dobiti priznanje PRO.PR Awards, a među dobitnicima iz inozemstva ističu se g. Danny Rogers, urednik renomiranog časopisa PR Week, g. Gábor Hegyi, ugledni mađarski komunikacijski stručnjak i vlasnik agencije Capital Communications te gđa Renate Skoff, jedna od pionirki odnosa s javnošću u Austriji. 
 
Prilikom objave imena dobitnika, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije, g. Danijel Koletić je rekao: “Ovogodišnji program trodnevne konferencije  obilježit će trinaest predavanja i tri radionice. PRO.PR konferencija nije spektakl. To je jedinstveni događaj na kojem se okupljaju lideri komunikacijske profesije. Ostat ćemo vjerni našoj strategiji te ćemo i ove godine okupiti oko 200 sudionika iz osam zemalja.”
Tijekom proteklog razdoblja dodijeljeno je 46 priznanja.