top-img
kosina-l-d

Objavljena imena ovogodišnjih dobitnika PRO.PR AWARDS

Organizacijski odbor PRO.PR Awards-a danas je objavio imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO.PR Awards.

PRO.PR Awards je prvi i jedini regionalni program nagrađivanja stručnih pojedinaca u području komunikacijskog menadžmenta.

Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću. 
Ovogodišnja priznanja bit će dodijeljena peti put zaredom, a svečana dodjela bit će upriličena 9.4.2016. u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori.
PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi.
Ovogodišnji dobitnici priznanja su: Željka Bajramović, Nataša Aleksić i Selma Riđanović Kenović iz Bosne i Hercegovine, Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Dragana Roter, Milica Đokić i Jelena Šarenac iz Srbije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Danilo Kalezić, Marija Jovović i Radoje Cerović iz Crne Gore te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni europski stručnjaci: Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije te Peter N. Thier iz Austrije. 
Svake godine, organizator dodjeljuje i priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager, a dobitnici će biti poznati 6.3.2016.
 
Listu svih dobitnika možete pogledati ovdje