top-img
kosina-l-d

Objavljen program za 16. izdanje PRO PR konferencije

PROPR konferencija međunarodni je događaj pokrenut idejom okupljanja eminentnih stručnjaka iz područja odnosa s javnošću, organiziran od strane agencije Apriori World.

Od 2003., kada je po prvi puta započela s djelovanjem, konferenciju su ugostile mnoge države iz regije, a ove se godine, po treći put od njenog osnutka, konferencija održava u Republici Srbiji. Domaćin ovog tradicionalnog događaja bit će prekrasni Zlatibor, mjesto iza čijeg se imena krije zelena planinska oaza. Povodom ovog trodnevnog događaja, od 11. do 14. travnja 2018., pod motom povezivanje u pokretu, sudionici će imati priliku sudjelovati na 16 predavanja i 2 okrugla stola svjetskih i regionalnih komunikacijskih stručnjaka.
 
Događaj službeno započinje u srijedu, 11. travnja u 19:00 h, kada će sudionici moći uživati u kulturnom programu dobrodošlice. U četvrtak, 12. travnja, svoja će predavanja, uz predavanja regionalnih stručnjaka, održati i Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO-e iz Velike Britanije, Olga Podoinitsyna, članica Odbora VTB Grupe iz Rusije te Robyn de Villiers, direktorica i predsjednica Burson-Marsteller-a iz Južne Afrike. Taj dan održat će se i prva panel diskusija na temu radija i odnosa s javnošću današnjice. Moderator spomenute panel diskusije bit će John Shield, direktor komunikacija poznate britanske televizijske mreže BBC. 13. travnja moći će se poslušati predavanje Carlosa Diaza, direktora Globalnews grupe iz Argentine, Sophie Brendel, direktorice marketinga i komunikacija u Muzeju Victorije i Alberta te Fione Czerniawske, suosnivačice Source Global Research-a iz Velike Britanije. U petak će se održati i druga panel diskusija u kojoj će stručnjaci iz regije raspravljati o odnosima s javnošću i agencijama koje se njima bave. Tu večer, s početkom u 20:00 h, održat će se svečana gala večera povodom dodjele PROPR nagrada. Zadnji dan konferencije, 14. travnja, svoja će predavanja održati Sean Gardner, suosnivač Huffington Post-a iz SAD-a, Joseph Hoban, voditelj komunikacija i razvoja brenda RTÉ-a iz Irske te Biagio Carrano, osnivač i direktor eastCOM Consulting Belgrade-a iz Italije.
 
Nakon spomenutih predavanja, održat će se završna ceremonija konferencije. Očekuje se odaziv od više od 200 sudionika iz zemalja u regiji koji će svojim dolaskom pridonijeti u nastavku tradicije održavanja ove konferencije.
 
Ako i Vi želite biti dio ovog događaja, za više informacija o samoj konferenciji, načinu sudjelovanja, programu te cijenama ulaznica, možete posjetiti službenu web stranicu događaja: www.pro-pr.com.