top-img
propr
kosina-l-d

Objavljen program 17. PRO PR konferencije

Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je danas službeni program 17. izdanja ove međunarodne konferencije za odnose s javnošću.

Konferencija će se održati od 10. do 13. travnja 2019. godine u hotelu Katarina u Selcu, a ugostit će više od 200 komunikacijskih stručnjaka iz cijele regije. Svoja će bogata znanja i iskustva sa sudionicima podijeliti ugledni domaći i strani stručnjaci: Patrick Harrison, bivši glasnogovornik NJ.E. princa od Walesa te direktor reputacijskog menadžmenta i strateških medijskih odnosa u Weber Schandwicku, Laura Garcia, predsjednica FIBEP-a, Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA-e, Marcelo Risi, šef komunikacija u Svjetskoj turističkoj organizaciji, Raymond Frenken, voditelj komunikacija i DOP-a u Europskoj bankovnoj federaciji te Oliver Faust, dopredsjednik Renault grupacije za društveno odgovorno poslovanje i direktor  Fondacije Renault. Pozitivne primjere iz prakse predstavit će i hrvatski stručnjaci: Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja u Ericsson Nikoli Tesli, Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u Heinekenu Hrvatska te Dario Gabrić, voditelj ureda korporativnih komunikacija u Erste & Steiermaerkische banci.

Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice te krovnog svjetskog udruženja za odnose s javnošću (IPRA-e).

Cijena kotizacije će i ovoga puta biti potpuno prilagođena pa će početna cijena trodnevne kotizacije iznositi 495 eura + PDV, a uključuje hotelski smještaj na bazi punog pansiona, sva predavanja, panel diskusije, turističko razgledavanje te ulaznicu za svečanu dodjelu priznanja PRO PR Awards.