top-img
kosina-l-d

Nova vozila za uspješan nastavak poslovne godine

U skladu s poslovnom strategijom započetom prije dvije godine, Cammeo grupa nastavlja s razvojem novih i poboljšanjem postojećih usluga

Tako će, između ostalog, početak nove školske godine i povratak  dnevnim obvezama korisnicima Cammeovih usluga biti još i lakši, jer je Cammeo grupa tijekom ljeta obnovila kompletnu flotu vozila. Od ove jeseni, u svim gradovima u kojima Cammeo posluje, korisnicima će biti na raspolaganju potpuno nova, moderno opremljena vozila marke Dacia Logan MCV .
Kao i dosad, sva vozila Cammeo grupe koriste plin kao pogonsko gorivo, a s novim vozilima još i više pridonose zaštiti okoliša. Naime, ova vozila emitiraju i do 30 % manje ugljikovog monoksida od, primjerice, automobila s dizelskim motorima.
Uz veći komfor i najveći prtljažnik u kategoriji vozila, korisnicima Cammeovih usluga će  uskoro biti omogućeno i niz funkcionalnosti koje će im uštedjeti vrijeme i olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Osim toga, Cammeo će od ove jeseni dobiti i novi vizualni identitet, a u završnoj fazi izrade je i nova, poboljšana verzija sustava Taxi Navigator  te mobilne aplikacije namijenjene korisnicima pametnih telefona.
Svoju tržišnu poziciju u Cammeo grupi namjeravaju osnažiti i uslugom korporativnog prijevoza koja je korisnicima već neko vrijeme dostupna, a koja tvrtkama i njihovim zaposlenicima omogućava znatne uštede, povlašteni status prilikom dodjele vožnje, potpunu kontrolu troškova, i niz drugih pogodnosti zahvaljujući kojima mogu bolje upravljati svojim vremenom. 
 
„Ove jeseni namjeravamo povećati postojeću flotu vozila, a pripremamo i neke nove projekte kojima ćemo ojačati svoju lidersku poziciju, ali i čime ćemo iznova dokazati da smo kao tvrtka koja neprestano uvodi novitete, pokretač pozitivnih promjena ne samo na taksi-tržištu, već i šire.“, rekao je ovom prigodom generalni direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski.