top-img
kosina-l-d

Manje od mjesec dana do 15. jubilarne PRO PR konferencije

Manje od mjesec dana dijeli nas do 15. jubilarne PRO PR konferencije. Završne pripreme vodimo kraju i spremamo Vam bogat program. Ove godine jubilarno izdanje pripremamo u Hrvatskom Zagorju, u poznatim nam Termama Tuhelj.

Neki od stručnjaka iz područja komunikacija će biti  Bryson Thornton, regionalni direktor Philip Morrisa, John Shield, direktor komunikacija u BBC-u, Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO i mnogi drugi. 
 
Zelenilo i priroda koje ispunjavaju Zagorje okružena je brežuljcima i ispunjena vinskim puteljcima,  prostranim vinogradima, drvenim kletima i dobrim društvom. Ova oaza nudi brojne mogućnosti onih koji vole mir i svježinu, daleko od gradske vreve. Ljubitelji povijesti moći će istražiti brojne priče i legende, poput tajne krapinskog pračovjeka, legendu o Veronici Desinićkoj i mnoge druge. Muzej krapinskog neandertalca će Vas uvesti u prapovijest svijeta i čovječanstva gdje ćete moći upoznati naše pretke i tajne koje se skrivaju. Muzej „Staro selo“ Kumrovec će Vam otkriti očuvane i obnovljene objekte koji simboliziraju obrte i običaje Hrvatskog Zagorja. Majstori tradicijskih znanja pokazat će Vam kako nastaje tkanina, zemljano posuđe i drvena igračka. 
 
Zagorje nudi posebno iskustvo za one koji još nisu okusili čari seoskog domaćinstva i fine domaće autohtone hrane. Pridružite nam se na konferenciji koja nudi nezaboravno iskustvo.
Vidimo se!