top-img
kosina-l-d

Komunikacija i umjetnost

U prostorijama Fakulteta likovnih umjetnosti Univerziteta Crne Gore potpisan je sporazum o suradnji između organizatora PRO.PR konferencije i Fakulteta.

 Sukladno sporazumu, Fakultet likovnih umjetnosti će raspisati interni konkurs na koji će se moći prijaviti studenti koji žele sudjelovati u izradi statua PRO.PR Awards. Statue će biti dodijeljene ovogodišnjim dobitnicima priznanja PRO.PR Awards na svečanosti koja će se održati u sklopu konferencije 9. travnja iduće godine. Priznanja su namijenjena pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću. 
 
Studenti Fakulteta likovnih umjetnosti 2. i 3. godine imat će priliku u kamenu, drvu, metalu, terracotti staklu i poliesteru izraziti slobodnu umjetničku viziju komunikacije. Nagradni fond iznosi 1 000 eura. Sporazum su potpisali dekanica fakulteta dr. art. Milena Jovićević i Danijel Koletić, predsjednik organizacijskog odbora PRO.PR konferencije. Program konferencije bit će službeno objavljen sljedeći tjedan. PRO.PR konferencija održat će se od 7. do 10. travnja u Crnoj Gori. Očekuje se 200 sudionika iz jugoistočne Europe.