top-img
kosina-l-d

Klinika na moru osvaja Gazprom

Jedna od vodećih poliklinika u zemlji, Terme Selce, ove godine slavi 25 godina djelovanja. Na poziv liječničkog konzilija tim Termi Selce 25. veljače 2015. posjetilo je polikliniku Gazprom.

Susret tima Terme Selce i stručnjaka iz klinike Gazprom održao se s ciljem ostvarivanja potencijalne medicinske suradnje, a sam sastanak održan je ususret specijaliziranom sajmu MedShow Moscow koji se ove godine održava 26.-28. veljače.
 
''Tijekom proteklih godina imali smo nekoliko pacijenata iz Rusije te smo počeli razmatrati rusko tržište. Zbog dobrih rezultata na području rehabilitacije, započeli smo proces pregovora kako bi vidjeli mogućnosti strateškog povezivanja s klinikom Gazprom. To je za nas veliki poslovni izazov, a ujedno i proces koji zahtjeva vrijeme i strpljenje. Terme Selce su klinika na moru što je ruskim pacijentima posebno atraktivno.'' izjavila je dr. Vlasta Brozičević, jedna od vodećih stručnjakinja na području fizikalne medicine i rehabilitacije, tijekom susreta s dr. Alexandr Shihmetov i dr. Alexander Kourilo. Osim Gazporma, predstavnici Tereme Selce posjetiti će i dvije privatne Moskovske klinike.