top-img
kosina-l-d

Alma Mater Europaea

Alma Mater Europaea pruža iznimno kvalitetnu mogućnost studiranja, primjenjujući europske obrazovne standarde i metode. Prateći situaciju u gospodarstvu zemlje osmišljavaju se perspektivni i zanimljivi studijski programi na kojima se lako može izgraditi uspješna budućnost i karijera. Studenti koji završe Alma Mater Europaea studijske programe su sposobni i obrazovani stručnjaci koji su naučeni na koji način donositi prave odluke te brže, intenzivnije i proaktivnije mijenjati stvari na bolje.

Što smo radili za njih:
Posjet Bruxellesu

U upravnom sjedištu Europske unije, Bruxellesu, studenti sveučilišnog studija Alma Mater Europaea, su imali priliku poslušati izlaganja hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu, gđe Dubravke Šuice, te veleposlanika Republike Hrvatske u Belgiji, Njegove Ekselencije, g. Marija Nobila.

Okrugli stol Izazovi međugeneracijskog suživota: ‘Starimo!’
Na panel diskusiji sudjelovali su prim.dr.sc. Spomenka Tomek-Radošević, voditeljica Referentnog centra Ministarstva zdravlja RH za zaštitu zdravlja starijih osoba, onda, mr.sc. Romana Galić, pomoćnica pročelnice za socijalnu zaštitu, prof.dr.sc. Ludvik Toplak, rektor sveučilišta Alma Mater Europaea, prof.dr.sc. Mara Ovsenik i prof.dr.sc. Božidar Voljč koji su prenijeli iskustva fakulteta Socijalna gerontologija u Mariboru i drugi.

Hrvatski studenti sudjelovali na seminarima o pregovaranju i ubijanju troškova
Studenti sveučilišta Alma Mater Europaea i drugih visokih škola u Republici Hrvatskoj, sudjelovali su na seminarima uglednog ekonomskog stručnjaka dr. Ervina Pfeifera koja su se održala u Karlovcu i Zagrebu.