top-img
triotech
kosina-l-d

Fun Park Biograd otvara svoja vrata

Nakon zimske stanke, Fun Park Biograd otvara vrata sutra, 6. travnja, točno u podne. Pored atraktivnog zabavnog sadržaja na pozornici i u samom parku, ove sezone prve posjetitelje dočekat će i nova atrakcija, XD Dark Ride ili 7D kino koje se nalazi pored samog parka.

XD Dark Ride prva je svjetska interaktivna i reaktivna igra koja vas vodi na dinamičnu vožnju u virtualnoj stvarnosti. U 2013. godini osvojila je prestižnu IAAPA nagradu za najbolji novi proizvod. Posjetitelji će se korištenjem laserskih senzora moći braniti od raznoraznih iznenađenja koje će ih zateći na njihovom virtualnom putovanju. Ova virtualna igra prilagođena je za obitelji koje žele malo pobjeći od svakodnevice i na zabavan način provesti vrijeme s djecom, također je super za prvi "date", rođendanske proslave i korporativne team buildinge.

Osim čiste adrenalinske zabave, Fun Park Biograd ove godine upotpunjuje svoj zabavni program tako da će dodatno predstaviti svoje priče o Svemiru, Gusarima i Divljem zapadu. "Slijedimo globalne trendove na tržištu tematskih parkova. To uključuje i dodavanje sadržaja gdje će pojedinci na zabavan način naučiti i neke zanimljive činjenice o svemiru, oceanima, raznoraznim svjetskim kulturama dok čekaju na svoju omiljenu vožnju ili kad polako završavaju svoju avanturu u našem parku. Na taj način dodat ćemo vrijednost naše ponude školskim grupama. Za sve nas je bitna priča, a mi želimo ispričati priče na drugačiji način. Prvi takav susret s idejom "storytellinga" naši posjetitelji imat će već sutra kada ćemo javnosti predstaviti i našu novu ilustriranu web stranicu koja se zasniva na ideji priče i koja je jasno pozicioniranje i originalno idejno rješenje koje je osmislio tim s kojim radimo. U sezoni, veliku okosnicu našeg programa činit će i predstavljanje hrvatske kulture turistima" rekao je Toni Jeričević, direktor marketinga i prodaje Fun Parka Biograd koji je protekle dvije godine proveo u Kini radeći za Walt Disney kompaniju na relaciji Peking – Šangaj gdje se nalazi tehnološki najopremljeniji Disneyland na svijetu.  

Da zabava bude potpuna i originalna pobrinut će se drugi "diznijevac", Sean Keohane, kojemu je povjeren posao koordiniranja i upotpunjavanja još jedne atrakcije "Kuće Strave". Sean Keohane bit će i član animatorske postave kroz cijelu sezonu i posjetitelje će uveseljavati svojim razigranim lutkama na engleskom i hrvatskom jeziku. Sean Keohane direktor je Pinocchio Marionette Kazališta, američke kompanije koja je redovito izvodila lutkarske izvedbe diljem Sjedinjenih Američkih Država još od 2001. godine. Sean je bio pisac i direktor u Walt Disney tematskom parku u Orlandu na Floridi te direktor show programa u Diznijevom ''Životinjskom Carstvu''.

Za posjetitelje parka preporučuje se da iskoriste predsezonski popust na ulaznice kako bi izbjegli ljetne gužve, a Fun Park Biograd na ovaj je način dodatno oplemenio turističku ponudu Hrvatske.

XD Dark Ride u nešto više od 10 dana prikupila je oko 80 tisuća znatiželjnih pogleda, a trailer možete pogledati preko sljedećeg linka:  https://www.youtube.com/watch?v=yms88WSuP9o.