top-img
kosina-l-d

Fashion&Beauty Blogomanija! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Nakon nekoliko uspješnih i velikih konferencija, od Twitomanije, preko Blogomanije i Nove Energije, ista ekipa je krenula u potpuno novu, ali opet poznatu priču

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. lipnja u Habakuku u Mariborskom Pohorju baviti aktualnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija.
 
Svjedoci smo sve većeg zanimanja cjelokupne Internet populacije, kako u svijetu, tako i kod nas, za pojedine teme iz te dvije industrije. Svakodnevno koristimo po nekoliko alata koji dolaze i koriste ljepoti i modi, a da nismo toga ni svjesni.
Filteri na fotografijama su samo početak. Selfie adaptacije, napredno znanje fotoshopa i ilustratora, društvene mreže kao mediji za promociju i povoljni kanali za razvoj karijere, onda YouTube tutorijali i pregršt novih utjecajnih pojedinaca koji su obični ljudi, poput bilo koga, ali koji imaju svoje mjesto pod Internet Suncem zato što su inovativni, drugačiji i poznaju cyber materiju su ono što se svakodnevno izdvaja i koje velike fashion & beauty kuće uveliko prepoznaju.
 
Blogomanija je koncept koji uključuje mnogo više od samih blogova, kao što je to bilo i na svim ostalim konferencijama. Blogomanija je svojevrsna proslava Interneta, samo od 8. do 12. lipnja, bit će u službi ljepote i mode.  Obraćamo se svim profesionalcima, predstavnicima medija, ali i ljubiteljima mode i dizajna koji već ili koji će tek uz pomoć Interneta uspjeti živjeti svoj san – da zarađuju i žive fashion & beauty život!
 
Jedan od osnivača portala novaenergija.net – Zoran Torbica, rekao je o predstojećem događaju: “Ove godine proljetna konferencija će se održati na Pohorju, pored Maribora, u hotelu Habakuk od 8-12. lipnja. Pored sjajne prirode, imat ćete prilike uživati u wellness-u, u unutrašnjim i vanjskim bazenima i različitim zabavnim i sportskim sadržajima koje vam pripremamo.”
Omogućene su dobre cijene za sve goste, stoga je polupansion već od 25 eura dnevno. Smještajni kapaciteti su u objektima Terma Maribor, a prijevoz iz Beograda, Novog Sada, Sarajeva, Zagreba i Ljubljane su organizirali partneri iz Terra Travel-a.
 
Prijave su službeno otvorene od 11. travnja kada je u Beogradu organizirano druženje u neformalnoj atmosferi uz prisustvo mnogobrojnih predstavnika medija.
Ekskluzivno su predstavljeni kao predavači na Blogomaniji – predsjednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat, TV voditeljica i blogerica Hana Hadžiavdagić Tabaković, lifestyle blogerica i novinarka Branislava Antović, blogerica Ella Dvornik, stilistica Vanja Pantin, modna blogerica Sendi Skopljak, osnivač najvećeg Youtube kanala na Balkanu, Milan Inić – Yasserstain, Twitteraš Milan Vučiević – Nichim Izazvan i mnogi drugi.
 
Za sva pitanja i informacije kontaktirajte organizatore preko službene stranice Fashion & Beauty Blogomanija i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!
 
KLIK NA WEB!