top-img
kosina-l-d

Domaćin 16. PROPR konferencije – Zlatibor!

I sljedeće će godine, 16. po redu, PROPR konferencija okupiti eminentne stručnjake iz područja odnosa s javnošću kako bi se dotakli aktualnih tema iz struke.

Sudionici iz raznih dijelova Europe imat će priliku izmijeniti ideje i informacije u sklopu ove trodnevne konferencije koja će se održati na Zlatiboru, mjestu iza čijeg se imena krije atraktivna planina smještena u Republici Srbiji. 
 
Ova zelena oaza, koja se prostire na čak 300 km kvadratnih s najvišim vrhom Tornik na nadmorskoj visini od 1496 metara, svoje je mjesto pronašla na pola puta od Beograda do crnogorskog primorja. Zbog svojeg geografskog položaja Zlatibor je poznato ljetovalište i zimovalište, ali ujedno i klimatsko lječilište čime svoju popularnost zadržava tijekom cijele godine. Osim prirodnih ljepota Zlatibor se može istaknuti i svojom kulturno-povijesnom baštinom. Autentičnost nekadašnjeg seoskog života još je uvijek vidljiva u planinskim brvnarama koje mjestu daju svojevrsni šarm pričajući priču tradicije kroz muzejski postav s mnogobrojnim eksponatima. Raznolike manifestacije i atrakcije poput sabora trubača, likovne kolonije, etno sajma, sportskih i rekreativnih sadržaja te gastronomske ponude namijenjene su svačijem ukusu. 
 
Da je Zlatibor, između ostalog, pun duha dokazuje i njegov spokoj koji se osjeća u laganom povjetarcu, mirisu borova, svježini vode, pjevu ptica i zalasku sunca. Pozivamo Vas da se u to uvjerite i sami!