top-img
kosina-l-d

Cammeo grupa zapošljava stotinu novih djelatnika

Uprava Cammeo grupe danas je objavila da će zbog povećanja prometa u narednom razdoblju zaposliti stotinu novih djelatnika

I dok tržište rada u Hrvatskoj neprestano bilježi porazne rezultate, Cammeo grupa ostvaruje rast, što se posebno očituje u širenju franšizne mreže. Tako je prije nekoliko dana otvorena franšiza u Belom Manastiru, čime je taj grad nakon 30 godina dobio taksi-službu, a tijekom travnja otvorit će se i franšiza u Koprivnici.
Širenjem franšiznog poslovanja, povećava se i potreba za novim vozačima i to u svim gradovima u kojima Cammeo grupa posluje. Svi nezaposleni pojedinci tako se mogu javiti na oglas Taxi Cammeo franšize i potražiti svoju priliku za posao u Čakovcu, Varaždinu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.  
 
Osim srednjoškolskog obrazovanja i važeće vozačke dozvole, kandidati za posao moraju imati izražene komunikacijske vještine te poznavati grad i njegove znamenitosti, a moraju biti i spremni za rad u smjenama. Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete za zaposlenje, pohađat će Taxi akademiju na kojem će proći intenzivnu edukaciju zahvaljujući kojoj će biti osposobljeni za rad u taksi-službi. Posao u Cammeo grupi omogućava stalni radni odnos, kontinuirano usavršavanje i educiranje, dodatne stimulacije i bonuse te stabilna iznadprosječna primanja pa je ovo zaista izvrsna prilika za sve one koji traže odgovarajuće zaposlenje. 
 
“Reorganizacijom poslovanja, uspostavili smo model Taxi Cammeo franšize koji se pokazao izvrsnim poslovnim potezom. Zahvaljujući njemu, bilježimo rast poslovanja pa nam se kontinuirano nameće potreba za novim zapošljavanjem. U ovom trenutku, imamo potrebe za zapošljavanjem sto novih djelatnika, što je u sadašnjim okolnostima veliki broj koji nam daje za pravo nadati se da će se isti trend nastaviti i u budućnosti.” , rekao je ovom prilikom generalni direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski. 
 
Svi zainteresirani pojedinci mogu se javiti Cammeo grupi svakim radnim danom od 8-16 h, ili pozivom na broj 099 492 6696.