top-img
kosina-l-d

Cammeo Grupa predstavila Taxi akademiju

U zagrebačkom kongresnom centru Forum vodeća hrvatska taksi kompanija, Cammeo grupa predstavila je Taxi akademiju, prvi europski licencirani edukativni program namijenjen taksistima.

Zahvaljujući desetogodišnjem radu u taksi djelatnosti, Cammeo grupa je stekla dovoljno znanja i iskustva kako bi svoje djelatnika osposobila za obavljanje vrlo odgovornog i zahtjevnog posla taksi vozača.  Program Taxi akademije Cammeo grupa provodi od svojih početaka pa je u proteklih deset godina tijekom više od 160 000 školskih sata educirala preko 2000 vozača. 
Taxi akademija nudi cjelovitu edukaciju, nadogradnju postojećeg znanja i usavršavanje vještina neophodnih za pružanje kvalitetne i adekvatne usluge taksi vožnje. Nakon prvog selekcijskog postupka, svi kandidati za posao u Cammeo grupi prolaze intenzivnu edukaciju na Taxi akademiji gdje se educiraju o prometnim pravilima, standardima i organizaciji poslovanja Cammeo grupe, korištenju naprednog softverskog sustava Taxi Navigatora, bontonu, komunikaciji s klijentima te pružanju prve pomoći. Predavači na Taxi akademiji  su zaposlenici Cammeo grupe, voditelji pojedinih sektora, prometni stručnjaci, liječnici specijalisti hitne medicine, psiholozi i komunikolozi.
 
Edukacija na Taxi akademiji traje 30 dana, a nakon odslušanih predavanja i prakse pod nadzorom dodijeljenog mentora, svaki od kandidata pristupa provjeri teoretskog i praktičnog znanja. Tek kada uspješno polože sve potrebne ispite, kandidati su spremni za rad u taksi službi. Po završetku edukacije, dobivaju certifikat i posao u Cammeo grupi koji im jamči sigurnost i stabilna financijska primanja. Izvrsna je to prilika za sve nezaposlene pojedince koji razmišljaju o poslu taksista, ali nisu u dovoljnoj mjeri osposobljeni za rad u taksi službi. Cammeo grupa bilježi sve veći porast prometa te je kroz poslovni model franšize prisutna u čak šest hrvatskih gradova: Zagrebu, Rijeci, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Osijeku i Varaždinu, a krajem godine planiraju otvoriti i poslovanje u Čakovcu. 
 
Njihov know-how proizvod Taxi Navigator već je osvojio tržište zemalja regije, a u ovom trenutku ozbiljno pregovaraju i sa zainteresiranim taksi kompanijama u Kataru. 
Taxi akademija samo je jedan u nizu brendova koje je Cammeo grupa lansirala sa ciljem pozicioniranja svoje liderske pozicije na tržištu i poboljšanja kvalitete svoje usluge.
 
Ovom prigodom, generalni direktor Cammeo grupe, g.  Vladimir Minovski je rekao: „Cammeo grupa je tvrtka koja prati promjene na taksi tržištu. Svjesni smo da ja za opstanak na tržištu neophodno kontinuirano ulaganje u infrastrukturu i ljude. Zaposlenici su naša najveća snaga jer su oni u neposrednom kontaktu s našim klijentima i izuzetno je važno da budu adekvatno osposobljeni za rad koji je nerijetko izložen brojnim izazovima. U program Taxi akademije uspješno smo pretočili naše bogato znanje i desetogodišnje iskustvo rada u taksi djelatnosti. Osim što taksistima nudimo siguran posao, omogućavamo im cjelovitu profesionalnu edukaciju. Ponosni smo što je  upravo naša tvrtka prva europska taksi kompanija koja je osmislila ovakav program edukacije. Ovim projektom potvrđujemo našu brigu za sigurnost naših djelatnika, ali i putnika koji nam, koristeći naše usluge, daju svoje povjerenje.“
 
U okviru programa Taxi akademije, predstavljeni su i najuspješniji taksisti Cammeo grupe tijekom protekle godine te su im dodijeljene i prigodne zahvalnice i nagrade. Najučinkovitijim vozačima prema kriterijima ostvarenog prometa, ocjena putnika i obavljenih zadataka i aktivnosti proglašeni su g. Miljenko Škegro iz Taxi Cammea Zagreb, g. Mladen Kukić iz Taxi Cammea Osijek, g. Dražen Bobšić iz Taxi Cammea Rijeka te g. Srećko Huđ iz Taxi Cammea Varaždin.