top-img
kosina-l-d

Apriori World savjetuje grad Maribor

Grad Maribor potpisao je ugovor s hrvatskom agencijom Apriori komunikacije na području međunarodnog savjetovanja i povezivanja

Agencija Apriori komunikacije dio je skupine agencija iz inozemstva pod nazivom Apriori World. Rezultat te suradnje je i predstavljanje projekta Invest in Maribor, welcome to Slovenia. 
 
Pod nazivom tog projekta do kraja ove godine organizirat će se 3 poslovna foruma; Bjelorusko–slovenski, Iransko–slovenski i Kinesko-slovenski forum. Bjelorusko-slovenski forum održava se od 23. -25. rujna, Iransko- slovenski od 13.- 14. listopada te Kinesko- slovenski od 9.- 11. studenog 2015. 
Apriori komunikacije pružaju usluge savjetovanja grada Maribora u sklopu povezivanja s institucijama Velike Britanije, Katara i Turske.
Na Bjeloruskoj konferenciji već sada se očekuje preko 40 predstavnika iz Bjelorusije, a 21. rujna najavit će se detalji Iransko- slovenskog foruma. Ovaj projekt može se ocijeniti uspješnim s obzirom da se za Kineski forum već sada najavilo više od 80 kineskih tvrtki. 
 
Povodom potpisivanja ugovora o suradnji Danijel Koletić, direktor Apriori Worlda je izjavio: ''Početak svake suradnje temelji se na komunikaciji pa tako je cilj ovih gospodarskih susreta dogovor oko moguće suradnje. Projekt Invest in Maribor, welcome to Slovenia lansiran je kako bi grad Maribor postao nova investicijska točka.“