top-img
kosina-l-d

Apriori World pruža PR podršku TAPOINT Communicatoru

Apriori World započeo je suradnju s Unlimited Communication d.o.o. Unlimited Communication d.o.o jedna je od vodećih inovativnih tvrtki koja je razvila jedinstvene proizvode za beskontaktnu komunikaciju – TAPOINT Communicator, bazirane na NFC – Near Field Communication i QR kod – digitalnoj tehnologiji

Bitno je posebno istaknuti da je TAPOINT proizvod za beskontaktno komuniciranje koji ne koristi specijaliziranu mobilnu aplikaciju za svoj rad. Ova jedinstvena komparativna prednost izdvaja ga u odnosu na ostale komunikacijske proizvode na tržištu.
 
Primjena TAPOINT proizvoda je višestruka i dostupna u raznim segmentima tržišnog komuniciranja, koje predstavljamo tržištu kao svjetske premijere, s konkretnim primjenama za hotelijerstvo, ugostiteljstvo, konferencijske aktivnosti, financijske institucije, auto industriju, trgovačke centre, društvene aktivnosti, potpomognutu komunikaciju za djecu s posebnim potrebama i mnogim drugim.
 
Implementirano je u hotelima Rixos Libertas, Valamar Lacroma, Valamar President u Dubrovniku te Resort Sveti Martin u Međimurju.