top-img
kosina-l-d

Alma Mater Europaea stvara lidere!

Sveučilište Alma Mater Europaea predstavilo je svoj program Europskog poslovnog studija, smjer projektni menadžment u četvrtak, 10. rujna, u poduzetničkom centru HUB Impact Zagreb

Predstavnik sveučilišta Marko Bandelj potanko je opisao uvjete i način studiranja na poslovnim studijima koje je osnovala Europska akademija znanosti i umjetnosti te je pozvao sve visokoobrazovane stručnjake, poduzetnike, da usavrše svoja znanja kako bi razvijali nove projekte, proizvode i usluge u svojim Start up kompanijama. 
„Poduzetnici se suočavaju s brojnim izazovima od razvijanja ideje, rada na prototipu do plasiranja proizvoda na tržište u potrazi za krajnjim kupcem. Da bi projekt kojim upravljate uspio, potrebno je uložiti mnogo truda i znanja, a studij projektnog menadžmenta – Europski poslovni studij osposobljava vas upravo za rad na najzahtjevnijim projektima u privatnom i javnom sektoru“, rekao je Bandelj.
Svoja iskustva studiranja na AME opisao je i ekonomist Marin Šušnjar iz Rijeke koji je završio Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji te Ekonomski fakultet u Zagrebu. 
 
„Dok sam studirao ekonomiju u Zagrebu na državnom fakultetu bio sam samo još jedan student u nizu jer je profesorima bilo teško posvetiti se svakome kad imaju tisuće studenata. Onda sam na Facebooku vidio oglas za studij Alma Mater Europaea te mi se pojavila želja za detaljnijim obrazovanjem u europskom projektnom menadžmentu jer sam već ranije polagao jednu certifikaciju za Menadžera europskih projekata“, prepričava Šušnjar. Marin je bio oduševljen online predavanjima što mu je pomoglo da se posveti završetku studija na Ekonomskom  fakultetu. 
„Na AME sam naučio izrađivati studije izvodljivosti, cost benefit analize te stablo odlučivanja. Nisam znao da su te metode toliko važne i kako se izrađuju. To mi je uvelike pomoglo u mom projektu koji se tiče razvoja ruralnog turizma u općini Klana pored Rijeke. Cilj mog projekta je uključiti što više dionika na spomenutom području, te kroz period od pet godina potaknuti turizam u tom dijelu te Istarskoj županiji“, ističe Marin. 
Mladim poduzetnicima preporučio bi da upišu AME iz razloga što su predavači vrhunski inozemni stručnjaci, a osim teorijskih znanja stekao je praktična znanja na praksi u Salzburgu. 
Vrhunski program Alma Mater Europaea na području europskih studija i projektnog menadžmenta nudi:
Online praćenje i pohađanje nastave uz besplatan iPad za svakog studenta
Međunarodno okruženje studenata i predavača 
Diplomu priznatu u Europskoj Uniji 
Predavače, stručnjake i dobitnike Nobelove nagrade 
Stručnu praksu u Europi – terenska nastava u Bruxellesu
Livestream predavanja i pristup elektronskoj učionici sa svim snimkama predavanja
 
Europski poslovni studij je dvogodišnji diplomski sveučilišni studij koji mogu upisati svi hrvatski državljani koji su završili preddiplomski sveučilišni ili stručni studij na nekom od veleučilišta ili sveučilišta, odnosno, svi koji su završili četverogodišnji diplomski studij.                                
Već ovog listopada postanite dio generacije koja će u skoroj budućnosti postati europski lideri!
                                                            Alma Mater Europaea stvara lidere!