top-img
kosina-l-d

90 dana Taxi Cammea u Šibeniku

Taxi Cammeo obilježio je 90 dana svojeg rada u Šibeniku. Tijekom
protekla tri mjeseca više od 15 000 putnika koristilo je usluge ovog najpovoljnijeg taksi servisa u Krešimirovom gradu.

Menadžment Cammeo grupe je početkom ove godine, u okviru strategije širenja na nova domaća i strana tržišta, odlučio poduzeti ovaj poslovni korak i, nakon Rijeke, Zagreba, Osijeka i Varaždina pokrenuti svoje franšizno poslovanje i u Šibeniku.
 
„Izuzetno smo ponosni što su prvi pokazatelji našeg rada u Šibeniku pozitivni i iznad prvotnih očekivanja. To je dokaz da smo uz povećanje kvalitete usluge, uspjeli prilagoditi njezinu cijenu situaciji na tržištu.  Ohrabruje nas dobar početak turističke sezone i nadamo se da ćemo i u nadolazećem razdoblju ostvariti dobre poslovne rezultate. Šibenčanima i njihovim gostima svakodnevno je, od 0-24 h na raspolaganju četiri taksi vozila  i sedam vozača.
 
Početkom lipnja, zaposlena su i tri nova vozača. Ukaže li se tijekom predstojeće turističke sezone potreba za povećanjem kapaciteta usluge, spremni smo sklopiti ugovore i s novim franšiznim partnerima. S obzirom na sve pokazatelje rasta, to bi se moglo ostvariti već u narednih 15 dana“, rekao je ovom prilikom direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski. 
 
Taxi Cammeo u Šibeniku posluje kroz model franšize,  zahvaljujući kojem su taksisti dobili mogućnost upravljanja vlastitom tvrtkom i istodobnog korištenja svih raspoloživih tehničkih, logističkih i marketinških resursa Cammeo grupe. Mnogi Šibenčani sve češće radije koriste Taxi Cammeo za obavljanje svojih svakodnevnih aktivnosti, jer je uz rastuće cijene goriva, vožnja Taxi Cammeom i dalje najpovoljnija opcija za sve kojima je neophodna svakodnevna upotreba prijevoznog sredstva.