top-img
pro pr hotel katarina selce
kosina-l-d

17. PRO PR konferencija održat će se uz potporu Međunarodne udruge za odnose s javnošću

Međunarodna udruga za odnose s javnošću IPRA (International Public Relations Association), vodeća svjetska udruga koja okuplja stručnjake za odnose s javnošću sa šest kontinenata, odlučila je službeno dati potporu vodećoj konferenciji za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi – PRO PR konferenciji.

Ovu je odluku donio glavni tajnik IPRA-e, gospodin Philip Sheppard, koji je tom prigodom izjavio: „S velikim zadovoljstvom IPRA još jednom podupire odnose s javnošću u Hrvatskoj. Odluka je donesena u skladu s misijom IPRA-e koja podržava razvoj profesije širom svijeta. PRO PR konferencije su se s vremenom pokazale kao vodeći doprinos razvoju odnosa s javnošću u regiji. Očekuje se kako će teme ovogodišnjeg događanja pokriti najaktualnija pitanja i probleme s kojima se suočavaju odnosi s javnošću današnjice.”

17. PRO PR konferencija održat će se od 10. do 13. travnja 2019. godine u hotelu Katarina u Selcu u Hrvatskoj. Očekuje se odaziv od više od 200 sudionika iz zemalja u regiji koji će svojim dolaskom pridonijeti nastavku tradicije održavanja ove konferencije.

Informacije o konferenciji i njenom programu dostupne su na službenoj web stranici događaja: www.pro-pr.com.